موسسه حقوقي محبوبه حجتيان موسسه حقوقي محبوبه حجتيان .

موسسه حقوقي محبوبه حجتيان

چگونگي پرينت مكالمات همسر

هدف از تشكيل خانواده و ازدواج، ايجاد آرامش و رابطه عاطفي مسالمت آميز بين زن و مرد است، اما گاهي به علت بروز مشكلات مختلف، اختلاف هاي بسياري بين آنها به وجود مي آيد و منجر به اختلال رفتاري مانند وسواس فكري، بيماري هاي  رواني و خيانت و شك بين زوجين خواهد شد تا حدي كه طرف مقابل بخواهد پرينت مكالمات همسر خود را داشته باشد. اين مورد يكي از بدترين اتفاق در يك زندگي مشترك است و  نشان از دست رفتن اطمينان در زناشويي خواهد بود.

براي انجام تمام موارد مريوط خيانت همسر مي توان از يك وكيل خانواده استفاده كرد؛ زيرا بهره مندي از يك وكيل با تجربه حقوق خانواده در اين نوع موارد موجب موفقيت بيشتر خواهد شد.

شرايط گرفتن پرينت مكالمات همسر

از آنجايي كه اطلاعات تماس و پيام ها در تلفن همراه، در مركز داده هاي مخابرات نگهداري مي شود، در صورت ضرورت مي توان به آن دسترسي پيدا كرد. بنابراين در شرايط خاص مي توان نسبت به پرينت مكالمات اقدام لازم  را انجام داد.

درخواست پرينت مكالمات تنها توسط مالك سيم كارت امكان پذير است و براي هر كسي غير از مالك آن ممنوع  خواهد كرد. چنانچه كارمندان مخابرات پرينت مكالمات را در اختيار شخصي به غير از مالك سيم كارت قرار دهند، كار غيرقانوني صورت گرفته و مطابق با قانون با آنها برخورد خواهد شد.

در همين راستا بايد بيان كرد كه اگر شخصي به همسر خود مشكوك باشد، تنها با اثبات دلايل خود در محكمه قضايي مي تواند نسبت به پرينت مكالمات اقدام كند و فرد مالك سيم كارت بايد نسبت به اين كار آگاهي كامل داشته باشد و با در جريان گذاشتن وي پرينت مكالمات انجام خواهد شد.

در ارتباط با تماس يا ارسال پيامك در شبكه هاي اجتماعي مي توان اظهار داشت كه به علت اينكه اين نوع اپلكيشن ها قابليت پاك كردن به صورت دو طرفه را دارند، امكان پيگيري آنها وجود ندارد و از آنجايي كه سرورهاي شبكه هاي اجتماعي داخلي نيستند، از پشتيباني اصلي هم نمي توان آنها را پيگيري كرد.

ولي در صورت ضرورت اين نوع ارتباطات، اگر از روي دستگاه تلفن همراه پاك نشده باشند، قابل استناد خواهند بود.

چگونگي پرينت مكالمات زن از سوي شوهر

اگر مردي به زن خود مشكوك باشد و بتواند اثبات كند كه همسرش به او خيانت كرده و رابطه نامشروع وجود داشته و اين مورد همچنان ادامه دارد، مي تواند با تنظيم دادخواست و ارائه آن به دادگاه، دستور پرينت مكالمات و پيامك هاي زن خود را از قاضي بگيرد؛ ولي گاهي اين مورد از سوي مرد، تنها يه سوءظن و وسواس فكري است، در اين موارد قاضي بايد تشخيص دهد كه مرد دچار بيماري و اختلال رفتاري است و به هيچ عنوان به مرد اجازه پرينت مكالمات زن را ندهد و از حق قانوني زن دفاع كند.

همچنين هيچ مركز مخابراتي اجازه انجام چنين كاري را تنها به علت اينكه همسر فرد است، نخواهد داشت؛ زيرا اين مورد فقط براي صاحب سيم كارت امكان پذير است و تنها با حكم قضايي امكان پرينت مكالمات زن از سوي مرد وجود دارد.

لازمه دستور قضايي براي پرينت مكالمات

تنها راه پرينت مكالمات در صورت ضرورت، وجود دستور مقام قضايي است. همسر (زن يا مرد) مي تواند با اثبات دليل محكمه پسند خود نسبت به آن اقدام كند، به اين صورت كه پرينت مكالمه يا پيام 3 تا 6 ماه گذشته را درخواست دهد تا با بررسي و استناد به آن بتواند تصميم منطقي براي زندگي خود بگيرد.

در مورد تشخيص زمان تماس يا پيامك، تنها توسط كارشناسان و متخصصان حوزه مخابراتي امكان پذير است كه اين مورد نيز با دستور قضايي امكان پذير است.

در اين مورد بايد بيان كرد كه تنها ارتباط تلفني از طريق تماس يا پيامك، نمي تواند دليلي بر اثبات خيانت فردي باشد. بنابراين اگر كسي فقط بر اين مورد استناد كند يا دچار وسواس فكري باشد، اين كار وي نوعي تهمت محسوب مي شود و طرف مقابل مي تواند در اين باره از وي شكايت كند.

خواندن ادامه مطلب پرينت مكالمات همسر


برچسب: وكيل خانواده،موسسه حقوقي،محبوبه حجتيان،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۴ آبان ۱۴۰۱ساعت: ۰۴:۰۵:۲۹ توسط:hlawyer موضوع:

تغيير مشخصات شناسنامه

شناسنامه از سوي مراجع قانوني صادر شده و تحت عنوان يك سند رسمي شناخته مي شود. بنابراين اصلاح يا تغيير مشخصات شناسنامه (نام خانوادگي، نام، محل تولد، سن) بايد تحت نظارت مراجع قانوني و با حكم آنها صورت گيرد. اين كار مطابق با تنظيم دادخواست از سوي متقاضي و تقديم آن به دادگاه يا اداره ثبت احوال امكان پذير است.

شناسنامه چيست؟

به مدرك هويتي هر شخص كه در هنگام تولد از سوي سازمان ثبت احوال براي او صادر مي شود، شناسنامه مي گويند. به اين صورت كه از زمان تولد تا زمان مرگ براساس اين سند رسمي هويت فرد شناخته خواهد شد.

در هنگام تولد مشخصات فردي مانند نام، نام خانوادگي، محل تولد و تاريخ تولد در شناسنامه ثبت مي شود؛ ولي فرد مي تواند در آينده نسبت به اصلاح يا تغيير مشخصات آن اقدام كند، البته شرايط خاص خود را مي طلبد. همچنين مدارك قانوني مبني بر اصلاح يا تغيير آن بايد وجود داشته باشد تا براساس آن قانون درباره تغيير يا اصلاح آن تصميم‌گيري كند.

چگونگي اصلاح يا تغيير مشخصات شناسنامه

ممكن است افراد مختلف نسبت به اصلاح يا تغيير مشخصات شناسنامه خود اقدام كنند، اين افراد براي تغيير نام، نام خانوادگي، محل تولد و تاريخ تولد (سن) درخواست هاي مختلف دارند. در همين راستا مي توان بيان كرد كه براي هر كدام از تغيير و اصلاحات بايد قانون مربوط به آن رعايت شود. همچنين بايد شرايط و ويژگي ها لازم براي اصلاح يا تغيير مشخصات شناسنامه وجود داشته باشد، در غير اين صورت مراجع قانوني با درخواست شما موافقت نخواهد كرد.

براي آگاهي بيشتر مطالعه مقاله مشاوره حقوقي رايگان پيشنهاد مي شود.

 

1- تغيير يا اصلاح نام

  • نام هاي دو كلمه اي
  • نام هاي بدون معني و نامتناسب با جنس
  • حذف نام هاي نامتعارف
  • اصلاح اشتباهات املايي
  • تشابه نام با ديگر افراد خانواده
  • تغيير نام از عربي به فارسي
  • تغيير جنسيت
  • و…

به جز مواردي كه بيان شد، ممكن است فردي به نام خود علاقه اي نداشته باشد و به طور كلي بخواهد نام خود را تغيير دهد، اين فرد مي تواند براي اين كار اقدام كند، البته لازم به ذكر است اگر بخواهيد نام مذهبي خود را تغيير دهيد، تغيير آن بسيار سخت است، در اغلب موارد با آن مخالفت مي شود و مراحل سخت تري را بايد طي كرد.

براي تغيير يا اصلاح نام كوچك، افراد بالاي 18 سال با در داشتن اصل شناسنامه و كپي آن مي توانند با مراجعه به ثبت احوال منطقه خود نسبت به تغيير يا اصلاح آن اقدام كنند و راهنمايي هاي لازم را كسب كند. البته گاهي براي تغيير يا اصلاح نام كوچك بايد به دادگاه مراجعه كند و از طريق دادگاه نسبت به تغيير آن تصميم گيري صورت گيرد. براي افراد زير 18 سال نيز بايد با سرپرست آنها براي تغيير يا اصلاح نام كوچك به مراكز ذي ربط مراجعه كرد.

2- تغيير يا اصلاح نام خانوادگي

  • بدون معني و نامتعارف
  • دو يا چند كلمه اي (نام شهر يا روستا انتهاي نام خانوادگي باشد)
  • تركيب با مشاغل (به جز نام خانوادگي در انتهاي نام شغل باشد)
  • نام ايل يا طايفه
  • و…

در صورت داشتن شرايط و موافقت ثبت احوال، افراد بالاي 18 سال با در داشتن اصل شناسنامه و كپي آن مي توانند با مراجعه به دادگاه نسبت به تغيير يا اصلاح آن اقدام كنند و با ارائه نامه دادگاه به سازمان ثبت احوال، تغيير يا اصلاحات آن صورت خواهد گرفت.

براي آگاهي بيشتر مطالعه مقاله وكيل پايه يك دادگستري پيشنهاد مي شود.

ادامه مطلب تغييرات در شناسنامه


برچسب: وكيل پايه يك دادگستري،تغييرات در شناسنامه،موسسه حقوقي حجتيان،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:
+ نوشته شده: ۲۱ آبان ۱۴۰۱ساعت: ۱۰:۵۸:۳۱ توسط:hlawyer موضوع: